up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron KC-18IS

plus
Canon

Canon Blækpatron KC-18IS

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron KC-18IS

En række SELPHY-medier er tilgængelige til forskellige udskrivningsprojekter. SELPHY-blæk ved ISO / IEC 24711 † standard og papirsæt leveres med lige den rigtige mængde blæk og papir til det antal fotos, du vil fremstille, så du altid kan udskifte begge dele i et enkelt trin. Udskrivning med KC-serie medier kræver brug af en separat solgt papirkassette i kortstørrelse.

Højdepunkter:
Inkluderer farveblæk og fotopapir
Indeholder 18 klistermærker
Ægte Canon-blæk og papir leverer enestående udskriftskvalitet
Canon Blækpatron KC-18IS, er med garanti den bedste i elektronik og computere udstyr. Hos techinn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din elektronik og computere butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Canon giver dig. Vores hold af elektronik og computere experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Forbrugsstoffer, til den bedste pris.

Funktioner Canon Blækpatron KC-18IS

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up