up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PG-512

plus
Canon

Canon Blækpatron PG-512

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PG-512

Funktioner:
Kompatibelt mærke: Canyon
Mængde: en
Kapacitet: 15 ml
Printfarver: sort
Data: arkkilde.
Kompatible produkter: MP252, MP260, MP480, Pixma MP240
Udskrivningsteknologi: Inkjet


Bestil dine Canon Blækpatron PG-512 og modtag dem om nogle få dage. De findes i mange størrelser og stort udvalg i farver på vores Canon Blækpatron PG-512, så skynd dig ind og det du står og mangler. Lige nu Canon Blækpatron PG-512 er på lager og prisen er 19.99 $. Med vores store udvalg i Blækpatroner, behøver du kun at kigge et sted.

Funktioner Canon Blækpatron PG-512

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up