up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PG-540/CL-541

plus
Canon

Canon Blækpatron PG-540/CL-541

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PG-540/CL-541

Denne multipakning indeholder en 8 ml sort og en 8 ml farvepatron og giver dig det komplette sæt blæk til din printer, hvilket giver komfort og besparelser. Udskriv op til 180 dokumentsider eller 2.465 fotos med en standard sort blækpatron, og udskriv op til 180 dokumentsider eller 69 fotos med en farveblækpatron (ISO / IEC 24711 & ISO / IEC 29102 standard).

FORDELE:

Ægte Canon Ink producerer gennemsnitligt 35% flere kvalitetsudskrivninger end imiteringspatroner
Ægte Canon Ink giver 100% af tiden ensartet kvalitetsudskrivning
Ægte Canon Ink er 100% pålidelig, så du kan udskrive med mindre stress


Canon Blækpatron PG-540/CL-541 er en vare der hører til Blækpatroner kategorien indenfor Forbrugsstoffer, i din elektronik og computere butik, techinn. Vent ikke mere, læs alle de fordele der følger med i vores online techinn fællesskab. Hvilke fordele er der ved Canon Blækpatron PG-540/CL-541? Dette produkt er specielt lavet til at give hjælp til elektronik og computere, lavet med den største passion.

Funktioner Canon Blækpatron PG-540/CL-541

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up