up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PG-540XL

plus
Canon

Canon Blækpatron PG-540XL

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PG-540XL

Denne sorte blæk med højt udbytte giver op til 3,3 gange flere udskrifter end standardækvivalent. Det sorte pigmentfarve bruges til udskrivning af dokumenter og sikrer skarp, skarp tekst med stor levetid. Den 21 ml sorte blækpatron giver dig mulighed for at udskrive op til 600 sider A4-dokumenter i henhold til ISO / IEC 24734-standarden.
FORDELE:
Ægte Canon Ink producerer gennemsnitligt 35% flere kvalitetsudskrivninger end imiteringspatroner
Ægte Canon Ink giver 100% af tiden ensartet kvalitetsudskrivning
Ægte Canon Ink er 100% pålidelig, så du kan udskrive med mindre stress
SPECIFIKATIONER:
FINE patronsystem
Ægte blæk
Genbrugsprogram
Spar op til 50% på blæk
3,3x flere udskrifter
XL blæk


Velkommen til vores Canon Blækpatron PG-540XL, speciale tilbud! Har du brug for techinn, eller have nye elektronik og computere udstyr. techinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Canon og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Forbrugsstoffer.

Funktioner Canon Blækpatron PG-540XL

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up