up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PGI-1500XL

plus
Canon

Canon Blækpatron PGI-1500XL

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PGI-1500XL

DRHD pigmentblæk producerer forretningsdokumenter af professionel kvalitet, trykt efter tryk. Cyanblæk med høj densitet leverer udskrifter med stærk farve, stor levetid og holdbarhed. Den 12 ml cyan blækbeholder med højt udbytte giver dig mulighed for at udskrive op til 1020 A4-dokumenter i henhold til ISO / IEC 24711 standard
FORDELE:
Ægte Canon Ink producerer gennemsnitligt 35% flere kvalitetsudskrivninger end imiteringspatroner
Ægte Canon Ink giver 100% af tiden ensartet kvalitetsudskrivning
Ægte Canon Ink er 100% pålidelig, så du kan udskrive med mindre stress


På tilbud nu, Canon Blækpatron PGI-1500XL til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos techinn, Kan du finde udstyr til Forbrugsstoffer, extra mange Blækpatroner. Vi har mange forskellige Blækpatroner, lige til at klarer dine daglige behov.

Funktioner Canon Blækpatron PGI-1500XL

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up