up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon Blækpatron PGI-2500XL

plus
Canon

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon PGI 2500XL M. Type: Original, blæk type: Pigmentbaseret blæk.
Specifikationer:
Blæk type: Pigmentbaseret blæk
Multipack: Nej
Kompatibilitet: Canon MAXIFY iB4050
Mængde pr. Pakke: 1 stk (r)
Printteknologi: Inkjet-udskrivning


Er du vild med Canon Blækpatron PGI-2500XL? Er du på udkig efter en online specialist i elektronik og computere udstyr?, Kig hos techinn. der er autoriseret Canon forhandler, alle vores elektronik og computere varer, er dækket af fabriksgaranti fra Canon. Vælg en Forbrugsstoffer kategori og find alle de mulige Forbrugsstoffer varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Canon Blækpatron PGI-2500XL

Farve
Lilla
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up