up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon Blækpatron PGI-2500XL

plus
Canon

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PGI-2500XL

Spar tid og penge med denne multipakning, der indeholder et komplet sæt XL-blæk til din printer: cyan, magenta, gul og sort. DRHD pigmentblæk producerer forretningsdokumenter af professionel kvalitet, udskrives efter udskrivning i henhold til ISO / IEC 24711 * standard.
Funktioner:
Ægte Canon Ink producerer gennemsnitligt 35% flere kvalitetsudskrivninger end imiteringspatroner
Ægte Canon Ink giver 100% af tiden ensartet kvalitetsudskrivning
Ægte Canon Ink er 100% pålidelig, så du kan udskrive med mindre stress
Returner hver blæk og tonerpatron, der skal genanvendes eller genanvendes. Det er gratis, let og miljøvenligt.


Køb din favorit Forbrugsstoffer model og nyd elektronik og computere. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Canon Blækpatron PGI-2500XL. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Canon Blækpatron PGI-2500XL, kan du kontakte vores professionelle team elektronik og computere via telefon eller e-mail.

Funktioner Canon Blækpatron PGI-2500XL

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up