up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Canon Blækpatron PGI-2500XL

plus
Canon

Canon Blækpatron PGI-2500XL

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PGI-2500XL

DRHD pigmentblæk producerer forretningsdokumenter af professionel kvalitet, trykt efter tryk. Den sorte blæk med høj densitet leverer sprød tekst med stor levetid og holdbarhed. 70,9 ml XL sort blæk med højt udbytte udskriver op til 2500 A4-dokumenter i henhold til ISO / IEC 24711 standard.
FORDELE:
Ægte Canon Ink producerer gennemsnitligt 35% flere kvalitetsudskrivninger end imiteringspatroner
Ægte Canon Ink giver 100% af tiden ensartet kvalitetsudskrivning
Ægte Canon Ink er 100% pålidelig, så du kan udskrive med mindre stress
SPECIFIKATIONER:
Dobbelt modstandsdygtig
Blæk med høj densitet
Ægte blæk
XL blæk
Genbrugsprogram


Ved du hvilke egenskaber der gør Canon Blækpatron PGI-2500XL til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Canon Blækpatron PGI-2500XL, har vi det på lager i vores online techinn butik. På grund af vores store udvalg i Blækpatroner afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de elektronik og computere, du er på udkig efter. Køb hos techinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Canon Blækpatron PGI-2500XL

Farve
Gul
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up