up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PGI-520

Canon Blækpatron PGI-520

plus
Canon

Canon Blækpatron PGI-520

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PGI-520

Funktioner:
Type: Original
Blæk type: Farvebaseret blæk
Udskrivningsfarver: sort foto
Kompatibelt brand: Canyon
Kompatibilitet: Canon PIXMA MX870, MX860, IP3600, MP630
Udskrivningsteknologi: Inkjet-udskrivning


Er du på udkig efter Canon Blækpatron PGI-520? Det er techinn mest solgte vare, din online elektronik og computere butik. Prisen er 13.99 $, i en begrænset periode! Hos techinn, får du flest fordele og finde mange flere Canon, til de bedste priser. Alle vores elektronik og computere vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Canon Blækpatron PGI-520

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up