up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Toner 731

Canon Toner 731

Canon Toner 731

plus
Canon

Canon Toner 731

Produktbeskrivelse Canon Toner 731

Ved at bruge Cartridge 731 Cyan kan du være sikker på, at dine udskrifter altid kommer klare og skarpe ud. En udskriftskapacitet på cirka 1.500 sider (ISO 19798 målt) sikrer, at patronen har den nødvendige levetid for at imødekomme dine udskrivningsbehov.
Kompatibilitet:
I Sensys Mf623cn
I Sensys Mf628cw


Er du på udkig efter Canon Toner 731? Det er techinn mest solgte vare, din online elektronik og computere butik. Prisen er 59.99 $, i en begrænset periode! Hos techinn, får du flest fordele og finde mange flere Canon, til de bedste priser. Alle vores elektronik og computere vare, er kvalitet hele vejen.

Funktioner Canon Toner 731

Farve
Blå
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up