up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Climatization elektronik og computere

Klimatisering

Find et bredt udvalg af Klimatisering produkter. Opdag de bedste tilbud på dit udstyr hos techinn. Hurtig forsendelse.

Fremhævede produkter i Climatization

Mærker for Climatization

Forbedring af indendørs luftkvalitet og temperatur

Vi nyder alle at trække vejret ren og frisk luft. Men ved du, hvordan du kan forbedre indendørs luftkvalitet? Nå, i denne artikel vil vi fremhæve de bedste valg, der kan hjælpe dig med at få en dejlig og frisk luft inde i dit hjem at trække vejret i, kig;

Aircondition

Du kan forbedre den indendørs luftkvalitet og temperaturen i dit boligareal ved at installere et klimaanlæg. Det køler rummet ned ved at fjerne og flytte varme udenfor. Aircondition forbedrer ikke kun luftkvaliteten, men det har flere sundhedsmæssige fordele. For eksempel reducerer det allergier, forhindrer dehydrering og tør hud.

Ventilator

Dine køkken og badeværelsesudsugningsventilatorer gør et godt stykke arbejde med at forbedre indendørs luftkvalitet. Udsugnings har evnen til at fjerne forurenende stoffer og forbedre luftkvaliteten inde i hjemmet. Udsugningsventilatorer i køkkenet hjælper primært med at fjerne røgen gennem emhætten, mens udsugningsventilatorer på badeværelset fjerner fugt og dermed stopper udviklingen af mug og skimmelsvamp.

Varmeapparater

Centralvarmesystemet har stor indflydelse på den samlede indendørs luftkvalitet. Især hvis dit varmelegeme trænger til reparation. Den indendørs luftkvalitet kan blive påvirket af farlige gasemissioner og dårlig filtrering af støv og snavs.
Varmelegemerne kan påvirke luftkvaliteten, hvis gassen ikke udluftes korrekt eller dårlig filtrering af støv og snavs.

Radiator

Radiatorer er en af de mest effektive måder at opvarme et hjem på. Mængden af snavs, støv og andre elementer, der samler sig bag radiatorerne, kan dog påvirke kvaliteten af dit hjem dårligt. Sørg derfor for jævnligt at rengøre din radiator.
Luftrensere kan også forbedre luftkvaliteten ved at fjerne skadelige forurenende stoffer såsom støv, meldug, røg, skimmelsvamp, kæledyrsskæl og allergener.

Komfurer

Naturgas og propanovne kan frigive formaldehyd, kulilte og forskellige andre skadelige forurenende stoffer, som ofte dårligt påvirker din indendørs luftkvalitet.
Komfurtilberedning kan også øge mængden af fugt i luften, hvilket kan føre til vækst af skimmelsvamp. For at forbedre din indendørs kvalitet og temperatur kan du derfor vælge en elektrisk køkkenkomfur eller ovne, da elektriske komfurer ikke producerer så meget luftforurening som gasdrevne komfurer.

Mere om klimatisering:

I moderne tid bruger mange mennesker aromadiffusorer, luftfugtere og renseapparater til at forbedre indendørs luftkvalitet og temperatur i deres hjem.
Luftfugtere fungerer kun til at tilføje vanddampe til luften og opretholde fugtighedsniveauer i dit hjem. Hvorimod aromaspredere og æteriske olier såsom nelliker, lavendel, eukalyptus, tea tree, oregano, timian og citron får dit hjem til at dufte dejligt og forbedre den generelle luftkvalitet.
Xiaomi , Philips , Bosch , LG , Beko , Delonghi , Panasonic og Candy er mest kendte producenter af husholdningsapparater som renseapparater, luftfugtere, aircondition, varmeapparater og mange flere.

clouse menu Luk