Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Computere

Computere

Find et bredt udvalg af Computere-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Computere

Mærker for Computere

Sådan finder du den bedste computer til dig

Beslutningen om at købe det perfekte computersystem er ikke altid så enkel, medmindre du har de rigtige oplysninger om alle dets komponenter og funktionaliteter. For at få dit næste valg til at være et selvsikkert, har vi bestræbt os på at give dig lidt indsigt i computersystemer.

Barebone

Barebone computere er typisk kendt for at være et sæt af forskellige computerkomponenter installeret efter brugerens valg for at gøre det til en højtydende maskine. De er personlige i en form, som brugeren normalt vil købe minimale komponenter såsom en strømforsyning, der er påkrævet for at understøtte maskinen, et kabinet, CPU, harddisk og ram. Barebone computere anses for at være højteknologiske maskiner, der er bygget til høj ydeevne og andre varige job.

Desktop

Stationære computere er også kendt som personlige computere designet til at blive brugt til en signalbruger i et organisatorisk miljø eller hjemme på et separat skrivebord eller på relaterede overflader. Etuiet til den stationære computer er arrangeret lodret eller vandret, og det kan placeres enten på toppen af skrivebordet, ved siden af eller under det. De giver en bedre værdi og anses for at være omkostningseffektive.

Bærbar

I dag er det mere sandsynligt, at folk leder efter enheder med mobilitetsfunktioner, og de er også meget effektive. Og hvad bedre end en bærbar computer, der tilbyder alle de fordele, som en stationær computer tilbyder.
En bærbar computer kommer med både fordelen ved portabilitet og evnen til at gemme massive data efter dit behov. Du kan tage alt dit arbejde med dig og kan begynde at arbejde på opgaverne og relaterede ting når som helst, når det passer dig, bare ved hjælp af en bærbar computer.

Servere

En computerserver er helt afgørende for at udføre alle computerrelaterede aktiviteter, som omfatter adgang til internettet, data og applikationsdownload og udvider også fordelene ved adgangstjenester gennem kommunikationsnetværk.
De er designet til at behandle data og levere anmodninger til en anden computer via det lokale netværk eller internettet.

Software

Din computerhardware er intet mere end en hardcore struktur, medmindre den er integreret med computersoftware. Computersoftware er en kombination af programmer og instruktioner, der er nødvendige for at udføre forskellige input, output, lagring og relaterede aktiviteter og også gøre det muligt for computeren at forstå, hvad den skal gøre, og hvordan opgaven skal udføres.

Tilbehør, Opladere, Vedligeholdelse og rengøring Skærmbeskyttere

Computertilbehør er ikke den indbyggede del af din computer, i stedet kommer det separat og giver yderligere funktioner. De er ikke i stand til at udføre deres funktionalitet på egen hånd, men afhænger af den computer, som de er tilsluttet. Disse ekstra enheder får computersystemet til at fungere endnu mere effektivt og problemfrit. Nogle almindelige computertilbehør omfatter kabler, USB drev, computertasker, rengøringssæt og meget mere. Brugen af din enhed er direkte proportional med den tilstrækkelige levetid opladning til rådighed. Laptop opladere er lige så vigtige som selve maskinen, da du kun kan få adgang til den bærbare computer, hvis den er opladet og klar til brug. Laptopopladere er nemme at tilslutte og giver øjeblikkelig strøm til enheden. Det er faktisk vigtigt at forhindre din computer for at holde den sikker mod støv og snavs, og det vil ikke kun påvirke udseendet af din computer, men kan også føre til langsommere system. Skærmbeskyttere er også værd at have, da de vil redde skærmen mod ridser, pletter og beskytte den mod støv og hjælpe med at gøre skærmene mere holdbare.
Nogle af de bedste mærker nævnes efterfølgende for din venlige overvejelse i kategorien personlige computere: Apple , Samsung , Asus , HP , Toshiba , LG , Dell og MSI .