up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Coolbox Book 7-8´´

Coolbox Book 7-8´´

Coolbox Book 7-8´´

plus
Coolbox

Coolbox Book 7-8´´

Produktbeskrivelse Coolbox Book 7-8´´

En sag er bestemt et vigtigt tilbehør til at beskytte din tablet.

Men vi kan også tilføje et strejf af stil, ændre farve uden at ændre omslag og placere tabletten i forskellige positioner afhængigt af vores behov for at nyde dit indhold sikkert og komfortabelt, og vi får et meget komplet produkt med den højeste kvalitet og mest konkurrencedygtig pris.

CoolBox præsenterer sine nye beskyttelsesdæksler til tabletter 7 '', 8 ″, 9 '' og 10 ″.

Med en fremragende finish og holdbart materiale er det vendbart, så du kan se din tablet i sort eller grå efter din smag.

Farver, der smelter perfekt, forringes ikke og er renere.

Ud over dens almindelige brug som en bog kan vi med dens støttefunktion bruge den som et stativ i to positioner i tilfælde af tasken til 7 '' og 8 'tabletter og op til 3 positioner i sagen til 9' og 10 ″ tabletter For at yde større sikkerhed for din tablet ved at placere den i kassen i den bærende rolle, er den dækket med glidebestandig, fingeraftryksbestandig finish og undgår at skulle rengøres konstant, da den frastøder snavs.

Tilpas din tablet med denne reversible boghylle.

Vælg, hvilken farve du vil have på ydersiden (sort eller grå), og juster sagen til din tablet.

CoolBox ACTCOOFUN78.

Sagstype: Folio, Mærkekompatibilitet: Universal, Maksimal skærmstørrelseskompatibilitet: 20.

3 cm (8), Produktfarve: Sort, grå.
Skynd dig at købe Coolbox Book 7-8´´, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos techinn kan du også finde Covers, eller Tablets-ereaders, vi har det du lige står og mangler. Køb Coolbox Book 7-8´´ og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Covers tilbud.

Funktioner Coolbox Book 7-8´´

Farve
Sort
Kompatibilitet
Universel
Type af dækning
Betræk med dobbeltsidet

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up