up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Cressi Batterisæt Giotto

Cressi Batterisæt Giotto

plus
Cressi

Cressi Batterisæt Giotto

Produktbeskrivelse Cressi Batterisæt Giotto

Batteri kid Leonardo


Batteri CR 2430


Hvis du står og mangler en Cressi Batterisæt Giotto, kan du altid finde den på lager og til den bedste pris. Elektricitet udstyr fra mærker som Cressi, er produceret af de bedste materialer. Cressi er eksklusiv design elektronik og computere er skræddersyet til dine behov. Så kig igennem vores mange tilbud og se om du ikke kan finde din nye Cressi Batterisæt Giotto i dag!

Funktioner Cressi Batterisæt Giotto

Farve
Transparent
Celler
Ur

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

-

Udsigt

-

Produkt bestilt til en CRESSI LEONARDO-computer (identisk GIOTTO / LEONARDO-batteri). 2. skift af batterier i mit liv i mere end 200 dyk og mere end 8 års brug (87 timers nedsænkning i skranken eller 30 timer med dyk eller 3 år eller 70 dyk / batteri) er det rimeligt at gøre det selv; -)

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up