up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Delonghi

Delonghi

Alle ( Delonghi )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om Delonghi

Delonghi er et anerkendt italiensk mærke, der har prydet køkkener verden over med innovative hjemmeapparater i mere end et århundrede. Grundlagt i 1902 af Delonghi-familien i Treviso, Italien, specialiserede selskabet sig i begyndelsen i produktion af små industrielle dele. Dens vej til husstandsberømmelse begyndte dog i 1950'erne, da det skiftede til produktion af opvarmningsapparater og aircondition. Delonghi´s engagement for håndværk og innovation banede vejen for et alsidigt produktrækkevidde, der inkluderer ovne, varmeapparater, kaffemaskiner, espressomaskiner, airfryers, brødristere og sandwich-makere. Opdag hele Delonghi-sortimentet online på Techinn.
Delonghi´s rejse fra industrielle dele til husholdningsapparater udtrykker sit engagement i innovation, kvalitet og stil. Med et alsidigt produktrækkevidde, der inkluderer ovne, varmeapparater, kaffemaskiner, espressomaskiner, airfryers, brødristere og sandwich-makere, fortsætter Delonghi med at forbedre hverdagslivet for mennesker over hele verden ved at tilføje et strejf af italiensk ekscellence til deres hjem.

Delonghi er et mærke af ekscellence

Delonghi-ovne kombinerer italiensk design flair med kulinarisk præcision. Deres alsidige ovne tilbyder konvektionskogning, flere kogteknikker og endda indbyggede grill, der gør dem til nødvendige køkkenfølgesvende for både amatør- og professionelle kokke. Delonghi-varmeapparater har sat guldstandarden for hjemmevarmeløsninger. Deres olie-fyldte radiatorer og keramiske varmeapparater leverer effektiv varme og temperaturstyring samtidig med at de har et elegant design, der smukt passer ind i ethvert rum.
Kaffeglade over hele verden stoler på Delonghi-kaffemaskiner for deres daglige koffein-fiks. Delonghi-kaffemaskiner passer til forskellige præferencer, fra enkle kaffemaskiner til avancerede espressomaskiner med mælkebøttefunktioner, så du får en perfekt kop hver gang. For den kræsne kaffekender tilbyder Delonghi-espressomaskiner en autentisk italiensk kaffeoplevelse. De har højtrykspumper, præcis temperaturstyring og endda tilpasningsbare indstillinger, så du kan brygge espresso lige som du kan lide det.
Delonghi-airfryers revolutionerer måden, vi laver mad på, ved at give en sundere alternativ til dybfritning. Med innovativ teknologi cirkulerer de varm luft for at opnå sprøde og lækre resultater uden det overflødige olie. Delonghi-brødristere rister ikke kun brødet til perfektion, men tilføjer også en berøring af stil til dit køkken. Med forskellige bruningsindstillinger og ekstra brede rum, passer de forskellige typer brød og sikrer en jævn ristning hver gang. Delonghi-sandwich-makere er det ultimative redskab til at skabe hurtige og tilfredsstillende måltider. Disse kompakte apparater omdanner almindelige ingredienser til lækre panini-sandwiches, grillede oste og mere, hvilket gør dem til et must-have for travle husholdninger.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk