up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Energizer Eco Advanced 522

plus
Energizer

Energizer Eco Advanced 522

Produktbeskrivelse Energizer Eco Advanced 522

Premium Energizer Alkaline batterier. Dette er verdens første klasse batteri lavet med 4% genbrugte batterier.

Indeholder strøm i 12 år.


Er du på udkig efter Energizer Eco Advanced 522? Det findes på lager hos techinn, din online elektronik og computere butik. Hos techinn kan du altid finde elektronik og computere, masser af udstyr fra Energizer. Skynd dig at købe Energizer Eco Advanced 522, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk techinn´s store sortiment af elektronik og computere.

Funktioner Energizer Eco Advanced 522

Farve
Grå
Blå
Celler
PP3

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Godt

-

Arbejdede ret længe. Jeg kan lide dem

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up