up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Energizer Knap Batteri 315

plus
Energizer

Energizer Knap Batteri 315

Produktbeskrivelse Energizer Knap Batteri 315

I 1957 Energizer fremstillede den første celle for armbåndsure og verden holdt op med snoede deres ure. På nuværende tidspunkt findes på markedet mere end 46 forskellige typer af batterier til ure, vender det, der startede som en meget simpel løsning til noget langt mere kompleks. Vi har en bred vifte af batterier, der er egnede til enhver form for armbåndsur batteri.Features:


Mærke: Energizer

Type batteri: 315

Batterier: 1

Spænding: 1,55 V

Diameter: 7,9 mm

Højde: 1,45 mm

Vægt: 0,33 g


Ønsker du flere elektronik og computere varer fra Energizer? Hos techinn, din online elektronik og computere butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af elektronik og computere varer, og andet Energizer Knap Batteri 315. Lige nu har vi Energizer Knap Batteri 315 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for elektronik og computere udstyr.

Funktioner Energizer Knap Batteri 315

Farve
Søvfarvet
Celler
Ur

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up