up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Energizer Knap Batteri 379

plus
Energizer

Energizer Knap Batteri 379

Produktbeskrivelse Energizer Knap Batteri 379

I 1957 Energizer fremstillede den første celle for armbåndsure og verden holdt op med snoede deres ure. På nuværende tidspunkt findes på markedet mere end 46 forskellige typer af batterier til ure, vender det, der startede som en meget simpel løsning til noget langt mere kompleks. Vi har en bred vifte af batterier, der er egnede til enhver form for armbåndsur batteri.Features:


Mærke: Energizer

Type batteri: 379

Batterier: 1

Spænding: 1,55 V

Diameter: 5,8 mm

Højde: 2,15 mm

Vægt: 0,25 g


Køb din favorit Elektricitet model og nyd elektronik og computere. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Energizer Knap Batteri 379. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Energizer Knap Batteri 379, kan du kontakte vores professionelle team elektronik og computere via telefon eller e-mail.

Funktioner Energizer Knap Batteri 379

Farve
Søvfarvet
Celler
Ur

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up