up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

Fenix ARB L18 3500U

plus
Fenix

Fenix ARB L18 3500U

Produktbeskrivelse Fenix ARB L18 3500U

Det største og dårligste Fenix-batteri er lige blevet opgraderet! Venligst velkommen Fenix ​​Fenix ​​ARB L18 3500U USB genopladeligt li ion batteri! Batteriet ARB L18 3500U kan oplades af sin egen USB-port og ved opladeren. Et beskyttelseskreds er indbygget i anoden og dækket af en nittet stålhue. Batteriet er fuldt dækket af stålskallen, og den potentielle risiko for kortslutning forårsaget af kollision eller slag er enormt elimineret !!

Specifikationer:

Fenix ​​ARB L18 3500UmAh USB Genopladeligt 18650 Batteri

Micro USB charger port giver dig mulighed for at oplade batteriet direkte

Button Top Design

Beskyttelseskredsløb bygget i anoden med en nittet stålhue. Riveted steel shell eliminerer risikoen for kortslutning forårsaget af kollision og slag.

Trykaflastningsventil: Udstødning af affaldsgassen genereret af kortslutning. Udstødning af affaldsgas forhindrer en celle i at opblusses eller eksploderes.

Tre sæt af overvarmebeskyttelse: Overladningsbeskyttelse, Overladningsbeskyttelse, Kortslutningsbeskyttelse og overophedningsbeskyttelse

500 opladningscykler: Et korrekt vedligeholdt ARBL18 batteri er designet til at opretholde op til 75% af dets oprindelige kapacitet ved 500 fuld opladnings- og udladningscyklus.


Du kan også finde Fenix ARB L18 3500U i vores Elektricitet kategori, fra din online elektronik og computere butik, eller hvad med Batterier. Vi har også mange andre ting fra Fenix, hos techinn, har vi et kæmpe udvalg af elektronik og computere varer, som måske er noget for dig. Fenix er fokuseret på at tænke i nye baner og forbedre elektronik og computere, både for begyndere og øvede, til en lav pris.

Funktioner Fenix ARB L18 3500U

Farve
Sort
Gul
Celler
Genopladelig

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Phoenix

-

Godt produkt!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up