up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Ferrari Racing Shockproof Case For iPhone 8/7

plus
Ferrari

Ferrari Racing Shockproof Case For iPhone 8/7

Produktbeskrivelse Ferrari Racing Shockproof Case For iPhone 8/7

Generel beskrivelse:

Beskyt din smartphone mod dråber og ridser med vores Ferrari-etui.

Et ikon af luksus, stil og hastighed.

Mærket par excellence af elskere af Formel 1.

Kollektioner inspireret af brandets sport og klassiske linjer, der tager sig af alle detaljer for at tilbyde dig produkter af høj kvalitet og design.

Egenskaber:

Stiv skal fremstillet med råvarer af høj kvalitet.

Fremstillet af polycarbonat kombineret i 2 farver med en forstærkning på kanterne af materiale, der beskytter mod stød og fald.

Total adgang til porte og telefonstik.

Kvalitetsprodukt med Ferrari-licens.
Med Ferrari Racing Shockproof Case For iPhone 8/7, kan du nyde dine fritidsinteresser uden problemer. Hvis du er vild med Ferrari og deres elektronik og computere produkter, besøg da Telefoni kategorien. Hvad du end er på udkig efter, kan det bestilles her og du vil modtage dem hurtigst muligt. techinn´s mål er at give dig adgang til de bedste kvalitets produkter, med levering i hele verden.

Funktioner Ferrari Racing Shockproof Case For iPhone 8/7

Farve
Transparent
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Sag

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up