Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Kontorartikler

Kontorartikler elektronik og computere

Find et bredt udvalg af Kontorartikler-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Kontorartikler

Mærker for Kontorartikler

Terminologi for printerforbrugsstoffer forklaret

Hvis du overvejer at investere i printere og lignende produkter, er det bedre at være opmærksom på indsigten med hvert af de lignende produkter og den anvendelighed, de kan tilbyde med deres funktioner til at udføre arbejdet effektivt og effektivt. I denne indsats er nogle af de vigtige printerterminologier forklaret hermed, blot for at gøre dit næste køb bekvemt og sikkert.

Cd DVD Blu ray

Den største forskel mellem en Cd DVD Bluray er deres skærmkvalitet og lagerkapacitet. Blu ray er den nyeste teknologi, der har et optisk diskformat. Det primære formål med dets udvikling er at levere high definition videokvalitet og til lagring af større mængder data. Mens cd dvd´er er meget lavere med hensyn til lagringskapacitet og visning af kvalitetsvideo sammenlignet med Blu rays.

Blækpatroner

Blækpatroner kommer med et indbygget printhoved, og de omtales også som blækbeholdere. Disse patroner er lavet i små kasser med flydende blæk, der ikke er en del af selve maskinen og fremstilles separat, dog placeres disse patroner i printeren til udskrivning og kan genopfyldes eller udskiftes efter behov.

Papir

Printeren leverer sit output på papir, og den almindeligt anvendte type printerpapir er kopipapiret, der bliver meget brugt. Disse papirer kommer normalt i store pakker og lagre. Mængden af printerpapir er tyndt, let, og de fås i forskellige typer hver for separat brug og fordel.

Printer trommer

De betragtes som den moderne type printer, der følger med tromlekonfigurationen. En tromleprinter inkluderer normalt en solid cylindertromle, der har anbragte tegn i bånd på overfladen. Dette kaldes også en nyere type laserprinter, hvor tromlen modtager billeder fra laseren og overfører dem til det indstillede papir i overensstemmelse hermed.

Bånd

Printerbåndene har en høj betydning i printerprocessen. Det grundlæggende formål med printerbånd er at producere et klart billede i høj opløsning med præcis tekst. De bruges normalt med termisk transferprint for at levere et billede af høj kvalitet, og det er velegnet til en række applikationer og miljøer.

Tonere

Som navnet antyder, indeholder blækpatroner en væske blæk til udskrivning, dog bruger tonerpatroner mikroskopisk pulver til det samme. Typisk opbevares de i en enkelt patron. Disse printertonere er et pulverbaseret udskrivningsmedie, der er lavet af granuleret plast, der giver præcis nøjagtighed og kontrolfunktioner.
Nogle af de troværdige mærker, der tilbyder den bedste printer og deres forsyninger, er tilgængelige for din venlige overvejelse; Samsung , HP , Philips , Toshiba , Dell , Brother , Epson , Canon .