up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad skal jeg vide om blitz fra kameraer?

Kameraflash er et uundværligt tilbehør til fotografer, da det giver ekstra lys under mørke forhold samt giver dig mulighed for at opnå mere afbalancerede eksponeringer i dagslysforhold. Desuden er et kamerablitzlys et yderst effektivt kreativt værktøj, der hjælper dig med at skabe nogle fremragende og æstetiske billeder. Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic og Fujifilm er de bedste mærker, der producerer kameraer og blitz af høj kvalitet.
Bemærk, at den indbyggede kamerablitz kan gøre et godt stykke arbejde. Men hvis du ønsker at forbedre dine fotografiske færdigheder, bør du bestemt få en ekstern blitz. Denne vejledning hjælper dig med at forstå de vigtige aspekter af flashkameraer. Få et blik;

Vejledende tal

Vejledende tal definerer megapixel af kamerablitz og et af de vigtige aspekter at overveje. Et flash guidetal bestemmer grundlæggende, hvor langt lyset når ved optimale kameraindstillinger.

TTL

Enkelt sagt er TTL en automatisk blitztilstand. Manuel blitztilstand er altid bedst til at afbalancere blitzen med de omgivende lysforhold og have mere kontrol. På den anden side er TTL essentiel til at optage, når du ikke har tid til at stoppe og justere.

Vipning

Et vippeområde i Canon kameraflashen definerer ganske enkelt, hvor langt flashhovedet roterer. Du bør kontrollere, at blitzen vipper op for at hoppe maksimalt til begge sider, fordi det er de vinkler, du vil bruge mest.

Trådløs kontrol

Den største fordel ved et Fujifilm flash kamera er, at det ikke er fastgjort til dit kamera. De fleste moderne og avancerede flashenheder har indbygget trådløs funktion, så du ikke behøver at bruge en adapter for at optage med blitzen uden for kameraet.

clouse menu Luk