up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Kan du vaske en kameralinsehætte?

Linsehætte

Et objektivdæksel giver et skjold mod ar og trivielle stød til kameraer og kameralinser. Objektivdæksel leveres konventionelt med de fleste maksimale kameraer og objektiver. Mange kameramænd bruger et objektivdæksel til at bevare den ydre linse. Et objektivdæksel giver pålidelig beskyttelse mod tilfældige stød, mærker, fingeraftryk og endda snefald og støv, når du bruger kameraet i hårde vejrsituationer. Du kan købe objektivdæksler fra Sony , Canon , Panasonic , Fujifilm , Kaiser .

Canon objektivdæksel

Canon Lens Cap er ideel til enhver kameramand at bruge i et nyt sæt for at forbedre deres fotograferingsevner. Uanset om du er en professionel fotograf eller blot gør det som en sjov Canon Lens Cap serie kan hjælpe dig med at udvikle. Et Canon objektivdæksel tjener til at beskytte den førende linsedel mod snavs, tåge og andre faktorer under rejser og ophold. Det giver objektiver med 40 mm diameter fibre og foreslås her som en erstatning for låget, der tidligere var involveret i EF 51 mm f/1.9 STM objektivet.

Sony objektivdæksel

Sony objektivdækslet er et sort bagtil objektivdæksel og er af høj kvalitet. Det beskytter bagsiden af dit kameraobjektiv mod snavs. Sony objektivdækslet er kompatibelt med udvalgte E Mount kameraer og deres objektiver. Det er den bedste erstatningsramme objektivdæksel til E mount type kameraer. Beskytter din kameralinse mod ar og mindre kollisioner. Sony objektivdækslet giver fremragende sikkerhed. Dette objektivdæksel er let i vægt.

Kan du vaske en kameralinsehætte?

Vask ikke kameralinsen med vand, da vand kan forårsage rust på linsefjedre. Hvis du vil vaske det, skal du bruge alkohol. Ellers skal du rengøre kameralinsen med en våd, blød klud.

clouse menu Luk