up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Must have kameratilbehør og hvorfor du har brug for det

Her er nogle kameratilbehør nedenfor:

Stativ

Et stativ er afgørende for enhver form for fotografering, uanset hvor du har brug for det for at sikre, at kameraet forbliver perfekt på et sted, mens billedet tages. Dette involverer fotografering i moderat lys, flotte skærme, landskabsfotografering, selvportrætter og makrobilleder. Du kan købe stativer fra Manfrotto , Sony , Canon , Panasonic , Startech .

Rengøringssæt

Rengøring af linser er essentielle ikke kun for kvaliteten af fotografier, men opmærksomheden og holdbarheden af enheder. Ingen bør rense kameraer med en ren klud eller papirserviet. Rengøringssæt har pakker af fibervæv og er specielt fremstillet til glat at fjerne snavs, støv og fingeraftryk fra dækningen af linser.

Kamerataske

En passende kamerataske er et krav. Glatte kameratasker fås i en række dimensioner, hver med fyldte indvendige foringer og vandtætte regnslag.

Filtre

Opvarmnings eller kølefiltre kan bruges til at modificere farvevarme, og aggregering af specialiseringsfiltre kan bruges til at opnå forskellige opfindsomme resultater. For scenefotografere er to af de mest populære typer filtre vag tæthed og ringformede polarisatorer. Mange filtre kommer hårde, regulerede eller centervægtede og undgår lyset, der trænger ind i en linse ved forskellige stop. Disse er fremragende til langdistanceoptagelser, hvilket gør det muligt for kameramanden at optage skærmhastigheden og åbningen uden at forstyrre overeksponering i intens lysstyrke i omgivelserne.

clouse menu Luk