up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Gaming

Mus

()
load

Hvordan vælger man en gaming mus og tastatur?

Spillere kan opnå den maksimale spiloplevelse, hvis de har en mus, der passer til deres spillebehov og stil. Billige gaming mus kan give dig en konkurrencefordel og gøre nogle spil meget mere bekvemme og nemmere at spille.
Husk at gaming mus har flere unikke funktioner, der adskiller den fra en almindelig mus. For eksempel har en gaming mus forbedret software til at understøtte både høj DPI og CPI og tilpasse tweaking. Desuden bruger trådløse gaming mus sensorer, der gør det mere anvendeligt og hjælper med at følge med hurtigere bevægelser.
Den gaming mus, du vælger, afhænger også af den type spil, du spiller. For eksempel fokuserer FPS spillere hovedsageligt på nøjagtighed og hurtig sporing, mens RTS og MMO spillere har brug for yderligere knapper, der kan tildeles alternative funktioner og makroer.

Det afhænger af din personlige præference, hvilken sensor du har brug for, uanset om det er laser eller optiske sensorer. Overvej derefter de kablede eller trådløse mus, som du vil. Vægt, belysning og tilpasning er andre vigtige faktorer, som du bør overveje, inden du køber en mus til dit spilopsætning. Asus , HP , MSI , Logitech og Kingston er de førende mærker, der tilbyder det bedste udvalg af gamingmus og tastaturer.
Udover at have en gamingmus af god kvalitet, kommer du til at bruge dit gaming tastatur mere end nogen andre komponenter på dit skrivebord. Når vi taler om at vælge et tastatur til spilformål, så husk, at det bedste gaming tastatur skal være pålideligt, responsivt og måske plastret ind i RGB lys. Når du vælger et tastatur til spil, skal du også fokusere på andre funktioner, der vil påvirke din spiloplevelse såsom; Byg kvalitet, makroer og tilpasning, key rollover alias Anti Ghosting, switches og pris.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk