up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Gaming

Pc Desktop

()
load

Hvordan vælger jeg en desktop til din computer?

Gaming desktops er de mest almindelige og foretrukne for gamere, da de let kan opgraderes og har plads nok til strøm og opbevaring. Selvom gaming computere kan udføre alle de opgaver, en standard hjemme pc gør, er de mere kraftfulde til at håndtere videospil, streaming og skabelse af indhold. Når du vælger en stationær pc til spil, er det vigtigt at bestemme, hvilket videokort du skal bruge, og hvilke spil du kan lide at spille. En gaming pc af god kvalitet kommer med noget ekstra tilbehør, såsom en glasvæg og indbygget RGB belysning. HP , MSI , Acer , Wortmann og Millenium er de førende producenter af gaming desktops.

Tag et kig nedenfor på nogle faktorer, du skal overveje, når du vælger en gaming desktop;

Processor/CPU

Gaming desktops er designet til at behandle data usædvanligt hurtigt, fordi videospil kræver store mængder processorkraft. Det betyder, at du bør overveje en avanceret processor i det gaming skrivebord, du skal vælge.

Video grafikkort/GPU

De fleste pc computerspil kommer med standard grafikkort. Grafikkortet kommer med ekstra processorkraft og ressourcer, som dit system vil bidrage med til den overordnede visuelle kvalitet. Kvaliteten af videospil afhænger i høj grad af kortet, som er ansvarligt for at levere jævnere billedhastigheder med mindre grafisk forsinkelse.

Køling

Det er almindeligt, at gaming desktops bliver meget varme på grund af deres kraftige processorer og grafikkort. Derfor skal du være opmærksom på deres kølesystem. Processorer bruger typisk køleventilatorer og køleplader. Der er dog nogle modeller, hvor producenterne tilføjer et flydende kølevæskesystem for at give fremragende køling med næsten ingen støj.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk