up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Gp batteries Alcaline LR06 AA 16 Enheder

plus
Gp batteries

Gp Batteries Alcaline LR06 AA 16 Enheder

Produktbeskrivelse Gp batteries Alcaline LR06 AA 16 Enheder

FUNKTIONER:
Model / type: LR6 (AA-batteri)
Mål: 14,5 x 50,5 mm
Spænding: 1,5 V.


Er du vild med Gp batteries Alcaline LR06 AA 16 Enheder? Er du på udkig efter en online specialist i elektronik og computere udstyr?, Kig hos techinn. der er autoriseret Gp batteries forhandler, alle vores elektronik og computere varer, er dækket af fabriksgaranti fra Gp batteries. Vælg en Elektricitet kategori og find alle de mulige Elektricitet varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Gp batteries Alcaline LR06 AA 16 Enheder

Farve
Grøn
Celler
AA

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up