up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 21

plus
HP

HP Blækpatron 21

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 21

HP 21 blækpatroner udskriver polerede, professionelle dokumenter med sort tekst i laserkvalitet. HP blækpatroner er designet til at arbejde sammen med din HP printer for at få de bedste resultater.
FUNKTIONER:
Teknologier til udskrivning af opløsning: TIJ 2.X Gen 1
Blækdråbe: 17 pl
Blæktyper: Pigmentbaseret
Sideudbytte (sort og hvid): 190 sider
Leveret blækpatronvolumen: 5 ml
Printhoveddyser: 416
Valgbarhed: 21


Ønsker du flere elektronik og computere varer fra HP? Hos techinn, din online elektronik og computere butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af elektronik og computere varer, og andet HP Blækpatron 21. Lige nu har vi HP Blækpatron 21 på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for elektronik og computere udstyr.

Funktioner HP Blækpatron 21

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up