up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 301XL

HP Blækpatron 301XL

HP Blækpatron 301XL

HP Blækpatron 301XL

HP Blækpatron 301XL

plus
HP

HP Blækpatron 301XL

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 301XL

HP originale patroner er designet til at sikre, at din HP printer konsekvent leverer skarp sort tekst og fantastiske farvebilleder og grafik. Udskrivning er let, og værdien er enestående. Brug HP-patroner til høj ydelse for endnu bedre værdi.
FUNKTIONER:
Dine dokumenter ser usædvanligt skarpe og livlige ud - og de vil forblive på den måde i årtier fremover uden at falme. Det er endnu en grund til at sikre dig, at du bruger det blæk, der fungerer bedst med HP-printere: Original HP-blæk.
Du kan altid stole på HP for en enestående udskrivningsoplevelse og for fremragende egenskaber, der er lette at opnå. HP hjælper med at beskytte miljøet med gratis genbrug af patroner.
Avancerede, brugervenlige funktioner gør udskrivning let og praktisk. Du kan nemt overvåge dine blækniveauer og endda færdigbehandle udskrivningen, når du er lav på en blækfarve. Og værdien er usædvanlig. Brug HP-patroner til høj ydelse for endnu bedre værdi.
SPECIFIKATIONER:
Teknologier til udskrivning af opløsning: TIJ 2.X Gen III
Tom vægt: 0,026 kg
Blækdråbe: 13,5 pl
Blæktyper: Pigmentbaseret
Sideudbytte (sort og hvid): 480 sider
Leveret blækpatronvolumen: 8 ml
Printhoveddyser: 336


Vent ikke med at købe HP Blækpatron 301XL. Du kan finde al information på HP Blækpatron 301XL, du kan kontakte techinn via vores kontakt side. techinn tilbyder exclusive tilbud på Forbrugsstoffer for elektronik og computere og andre fritidsaktiviteter. Vores Forbrugsstoffer vil gøre dine daglige sports aktiviteter smertefri. Kig i vore store udvalg af Blækpatroner varer.

Funktioner HP Blækpatron 301XL

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up