up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 302XL

HP Blækpatron 302XL

HP Blækpatron 302XL

plus
HP

HP Blækpatron 302XL

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 302XL

Udskriv dokumenter i høj kvalitet med originale HP-blækpatroner - designet sammen med printeren for fremragende bekymringsfri ydelse. Patroner med højt udbytte udskriver flere sider end standardpatroner.
FUNKTIONER:
Få mest muligt ud af din HP printer og din blæk. Udskriv alle de fotos og dokumenter af høj kvalitet, du har brug for, ved hjælp af HP Original blækpatroner, der hjælper med at sikre, at din HP printer leverer de ensartede resultater, du forventer.
Det er nemt at spare tid, penge og besvær med HP Original patroner, der passer til hvordan du lever, spiller og udskriver. Stol på konsistente resultater af høj kvalitet, du forventer af HP derhjemme eller på farten.
Stol på HP Original blækpatroner for at levere resultater. Hjælp med at sikre de bedst mulige udskrifter til hjem, skole og arbejde med patroner, der er bygget og testet med din HP printer og designet til at levere konstant fremragende udskrifter.


Hos techinn, kan du se alle egenskaber på HP Blækpatron 302XL. I vores elektronik og computere butik, har vi mange størrelser i HP Blækpatron 302XL. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre HP Blækpatron 302XL, andre tilbud på andet elektronik og computere udstyr.

Funktioner HP Blækpatron 302XL

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Godt! !

-

Det er fantastisk, fordi du kan bruge det, hvis du køber en konverteringsadapter! Ankomsten blev forsinket ca. en uge, men du kan bruge den uden problemer! Jeg tænker på at købe en anden

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up