up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 336

plus
HP

HP Blækpatron 336

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 336

HP 336 blækpatroner udskriver mørkere, sort tekst i laserkvalitet, der giver større modstand mod markøren med markører med markører. Denne sorte blæk giver forbedret holdbarhed og overlegen fade-modstand.
Funktioner:
Få konsekvent mørk tekst i laserkvalitet til professionel udskrivning på alle dine dokumenter. Nyd fed, rig produktion, når du vælger en sort pigmentblæk - ideel til at gøre et stærkt indtryk.
Udskriv mørkere tekst i laserkvalitet ved hjælp af forbedret HP sort pigmentblæk.
Fremhæv dine dokumenter med tillid, når du udskriver med et sort pigmentblæk, der giver større modstand mod markøren af markøren. Arkiver dokumenter og vigtige papirer i årtier. Denne blæk er designet til langvarig udskrivning af udskrivning.
Marker dine dokumenter - dette forbedrede blæk giver større modstand mod markøren med markøren.
Stol på HP for en overlegen udskrivningsoplevelse - du får overlegen pålidelighed og ensartet ydelse. Få den bedste værdi, når du vælger fra blækpatroner, der er skræddersyet til at imødekomme dine udskrivningsbehov. HP genbruger endda dine brugte patroner gratis.
Stol på HP for ensartet ydelse, hver gang du udskriver.
Tekniske detaljer:
Printer specifikationer:
Printteknologi: HP Thermal Inkjet
Udskrivningsmedier:
Udskrivningsmaterialets holdbarhed: 18 måneder fra fremstillingsdatoen
Printopløsning:
Teknologier til udskrivning af opløsning: TIJ 2.X Gen II
Indhold i kassen:
Hvad der er i kassen: Blækpatron
Patroner og skrivehoved:
Blækdråbe: 14 pl
Blæktyper: Pigmentbaseret
Sideudbytte (sort og hvid): ~ 220 sider
Farve (r) på udskriftsforsyninger: Sort
Leveret blækpatronvolumen: 5 ml
Printhoveddyser: 416
Printhovedskår (tomme): 0,33 in
Valgbarhed: 336


Køb dine egne HP Blækpatron 336 til kun 22.99 $. Lavet af HP, HP Blækpatron 336 er på lager i mange størrelser og farver. Hos techinn, tilbyder vi de bedste priser på elektronik og computere. Se et stort udvalg af Blækpatroner i vores Forbrugsstoffer afdeling.

Funktioner HP Blækpatron 336

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up