up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 364

HP Blækpatron 364

HP Blækpatron 364

plus
HP

HP Blækpatron 364

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 364

HP 364 gule blækpatron udskriver fotos i laboratoriekvalitet. Stol på HP for udskrivning af overlegen kvalitet og enkle måder at genanvende blækpatroner på. Få tryk, der er resistente overfor udstrygninger, vand og falmning takket være individuelle farver.
SPECIFIKATIONER:
Cirka 300 sider.
HP-mærkepatron model 364


Er du på udkig efter HP Blækpatron 364? Det findes på lager hos techinn, din online elektronik og computere butik. Hos techinn kan du altid finde elektronik og computere, masser af udstyr fra HP. Skynd dig at købe HP Blækpatron 364, kun nogle få klik og det er dit. Udforsk techinn´s store sortiment af elektronik og computere.

Funktioner HP Blækpatron 364

Farve
Gul
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up