up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 364XL

HP Blækpatron 364XL

HP Blækpatron 364XL

HP Blækpatron 364XL

HP Blækpatron 364XL

plus
HP

HP Blækpatron 364XL

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 364XL

HP 364XL sort blækpatron udskriver skarpe laserkvalitetsdokumenter. Stol på HP for udskrivning af overlegen kvalitet og enkle måder at genanvende blækpatroner på. Opnå udstryk, vand og falmebestandige udskrivninger takket være individuelle farver.
SPECIFIKATIONER:
Cirka 550 sider.
Model 364 XL Sort.


Køb dine egne HP Blækpatron 364XL til kun 24.99 $. Lavet af HP, HP Blækpatron 364XL er på lager i mange størrelser og farver. Hos techinn, tilbyder vi de bedste priser på elektronik og computere. Se et stort udvalg af Blækpatroner i vores Forbrugsstoffer afdeling.

Funktioner HP Blækpatron 364XL

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up