up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 901

HP Blækpatron 901

plus
HP

HP Blækpatron 901

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 901

HP 901 originale sorte blækpatroner udskriver farve i professionel kvalitet til en lav pris pr. Side. Få sort tekst i laserkvalitet, der modstår falmning, og gem, når du vælger en valgfri sort patron med høj kapacitet

FUNKTIONER:
Udskriv farver i professionel kvalitet til en lav pris pr. Side. Spar mere ved hjælp af en sort sort blækpatron. Producer tekst i laserkvalitet og farvebestandig farvegrafik.

Stol på originale HP-blækpatroner for ensartet og pålidelig ydelse. Hver originale HP-patron er helt ny, hvilket giver en overlegen udskrivningsoplevelse.

Udnyt den enkle, problemfri patronadministration med brugervenlig teknologi, der giver dig mulighed for at afslutte et kritisk udskriftsjob, selv når du har fået et specifikt blæk.

Print Resolution Technologies: IJ 2.X Gen 3
Leveret volumen af blækpatron: 4 ml
Printerhoveddyser: 336
Printhovedskår (tomme): 0,56 in
Valgbarhed: 901


Kender du alt til HP Blækpatron 901? Hos techinn, vælger vi elektronik og computere udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Forbrugsstoffer varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Blækpatroner udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som HP. Alle vores mærker er testet af vores hold af elektronik og computere eksperter!

Funktioner HP Blækpatron 901

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up