up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 933XL

plus
HP

HP Blækpatron 933XL

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 933XL

HP 933 Cyan Officejet-blækpatron udskrives i professionel kvalitetsfarve side efter side. Gør dokumenter og marketingmaterialer levende med fremragende farvevibrationer til en lav pris pr. Side og genanvend let dine patroner.
FUNKTIONER:
Sørg for pålidelige resultater i høj kvalitet med hver udskrift. Brug HP Officejet-blæk og imponerende pålidelighedsfunktioner til bekymringsfri konsistens, side efter side. HP-printere, blæk og papirer er designet og testet sammen for optimale resultater.
Print farve til forretningskvalitet til en lav pris pr. Side. Få en bedre værdi med individuelt udskiftelige blæk og valgfri patroner med højt udbytte. Effektiv udskrivning af markedsføringsmateriale på kontoret.
Imponer med forretningsdokumenter af høj kvalitet med fed sort tekst og strålende, levende farve. Få enestående udskriftskvalitet og falmebestandighed ved hjælp af HP-pigmentblæk designet til kontoret.


Ved du hvilke egenskaber der gør HP Blækpatron 933XL til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter HP Blækpatron 933XL, har vi det på lager i vores online techinn butik. På grund af vores store udvalg i Blækpatroner afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de elektronik og computere, du er på udkig efter. Køb hos techinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner HP Blækpatron 933XL

Farve
Blå
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up