up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Huawei Tablet MediaPad T3 Wifi 32GB/2GB 10´´

Huawei Tablet MediaPad T3 Wifi 32GB/2GB 10´´

plus
Huawei

Huawei Tablet MediaPad T3 Wifi 32GB/2GB 10´´

Produktbeskrivelse Huawei Tablet MediaPad T3 Wifi 32GB/2GB 10´´

Mediapad T3 10´´ Wifi 32GB / 2GB.

Elegant design, lys udsigt

Tryk på kraften i strålende design med din HUAWEI MediaPad T3 10. Se verden i livlig farve gennem det livlige 9,6 tommer display. Mærk kvaliteten i anodiseret aluminiumskrop i det enkelte stykke.

Klarhed med vision

HUAWEI MediaPad T3 10 er der for dig dag eller nat. Den specielle tilstand mod svag lys og øjenbeskyttelse sørger for, at du holder det fulde syn på dit liv, reducerer øjenbelastningen og hjælper med at bevare dit naturlige søvnmønster.

Glæde, der varer

Stå ud, gå ud, HUAWEI MediaPad T3 10 er din loyale ledsager, dag eller nat. Det langvarige batteri vil sikre dig, at du har de værktøjer, du har brug for, så længe du har brug for dem.

Tag din familie med

Smart appadgang og indholdskontrol giver dig mulighed for at lade andre bruge din enhed på en måde, der giver dig fuld kontrol. Uanset om du lader børn lege, dele enheden eller endda forhindre dig i at blive distraheret, er du mester.

Funktioner:

Størrelse: 9,6 inches.

Type: IPS-display.

Opløsning: 1280 × 800 (HD).

Pixeltæthed: 157 PPI.

Kontrast: 800: 1.

Lysstyrke: 300 nits (typisk).


Huawei Tablet MediaPad T3 Wifi 32GB/2GB 10´´ er det perfekte udstyr, for at nå dine elektronik og computere mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Tablets og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Tablets-ereaders varer er på tilbud. Find dem i techinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Huawei, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Huawei Tablet MediaPad T3 Wifi 32GB/2GB 10´´

Farve
Sort
Opbevaring
32 GB
RAM
2 GB
Operativt system
Android
Batterier
3001-4000 mAh
Forbindelser
Micro USB
USB-C
Forbindelser
Bluetooth
Tommer
10.0-10.4
Udseende af produktet
Ny
Anbefalet Brug
Indenlandsk

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Lucifer münch

-

Mycket bra priser ... herrer mere tillbehör indtil Huawei p10 saknas

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up