up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Kabler elektronik og computere

Kabler elektronik og computere

Find et bredt udvalg af Kabler-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Kabler

Mærker for Kabler

Hvorfor er det vigtigt at vælge det rigtige kabel?

Valget af at have det rigtige kabel til din enhed er ret vigtigt. Når du skal vælge det rigtige kabel, er det vigtigt at have deres indsigt, så du kan have det perfekte kabel til din enhed. Og for at gøre dit valg til et sikkert valg, er følgende detaljer værd at læse.

Mærke Xiaomi

Det kinesiske mærke Xiaomi er kendt for sin hurtige vækst inden for teknologi. Et strømkabel af høj kvalitet er, hvad enhver bruger vil se efter at have til deres enheder. Xiaomi har været på tæerne for at bringe innovation til sine produkter hver dag.
Ydelse af deres strømkabler, adaptere og meget mere er nu tilgængelig med mere effektivitet og pålidelighed end nogensinde før.

Mærke Apple

Mærket er bedst kendt for sine avancerede produkter og fremskridt inden for de enheder, de tilbyder deres kunder. Adapterne og strømkablerne fra Apple anses for at være de hurtigste opladnings eller strømforsyningsenheder på markedet. Med deres strømadaptere kan du oplade din telefon op til 50 % til batteriniveauet på kun 30 sekunder eller deromkring.

Mærke Samsung

De er de bedste inden for elektronik og smarte apparater teknologi. Samsung strømkabler er utroligt hurtige og giver en jævn oplevelse til deres brugere.
Samsungs USB kabler gør det muligt for deres brugere også at oplade USB C enheder og synkronisere fotos, data og musik til dine notebooks og telefon med lynets hast. På det seneste er de fleste af Samsung enhederne udstyret med USB C porte, som giver dig mulighed for hurtig dataoverførsel og opladningsoplevelse.

Mærke HP

HP er kendt for sine holdbare, bekvemme og hurtige elektroniske enheder og strømforsyninger. USB kabler fra HP anses for at være de bedste på den måde, at de giver højhastighedsoverførsel af video, data og strøm ved hjælp af en enkelt ledning. Disse USB kabler er ret små og en nem at bruge forbindelsestype. HP fortsætter med at forbedre deres ydeevne inden for elektronik og er blevet et spørgsmål om førstevalg for sine kunder.

Mærke Asus

Asus er en blomstrende virksomhed drevet af innovation og højkvalitets notebooks, bundkort, grafikkort, netbooks og mere. Asus USB kablet til dataoverførsel og opladning er et højhastighedskabel, der hjælper med nem og hurtig opladning af USB enheder.
Disse kabler er dybt testet for højeffektivt arbejde og sejhed, derudover giver de et perfekt match af holdbarhed. Asus USB kablet er lavet på en måde, der bekvemt kan tjene dit daglige arbejde og uden at gøre det svært.

Mærke Philips

En af de mest innovative virksomheder inden for elektriske apparater og strømforsyninger er Philips . Philips tilbyder højkvalitets og holdbare produkter, der er anerkendt i hele verden.
Philips USB kabler og strømadaptere giver en hurtig og indesluttet strømforsyning til dine enheder. USB rejseopladeren er den bedste oplader til rådighed med fire udskiftelige stik og en pose til at optimere opladningskraften med en forlænget opladningstid.

Mærke Toshiba

Det er bedst kendt for sine diversificerede produkter og tjenester, som omfatter et stort udvalg af elektroniske enheder og meget mere. Toshiba USB kabler er anerkendt som det hurtigste opladnings og dataoverførselskabel, der findes. Toshiba opladere betragtes som de hurtigste opladere til dine bærbare computere, en blanding af høj kvalitet, pålidelighed og hurtigste opladningshastighed.

Mærke Dell

Det er et kendt navn inden for computere, bærbare computere og mere. Dell strømadaptere er populære på grund af deres højkvalitetsydelse og pålidelighed. Dell strømkabler er også de bedste i branchen, da de giver funktionen af dataoverførsel af høj kvalitet, hurtig hastighed og et holdbart produkt, der bliver brugt af millioner.
Dell printerkabel giver en passende, pålidelig og højhastighedsforbindelse mellem din printer og pc´en. De er lavet med det formål at betjene dig med komplekse, grafiske dokumenter til din printer med høj hastighed og præcision.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk