up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Komponenter elektronik og computere

Computer komponenter

Find et bredt udvalg af Computer komponenter-produkter til elektronik og computere. Oplev de bedste tilbud hos techinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Komponenter

Mærker for Komponenter

Hvordan bygger man en computer for første gang?

At samle en computer på egen hånd vil være en god idé, men processen ville ikke være så enkel, medmindre du er udstyret med al den information, der kræves, før du begiver dig på vej mod dette mål.
En formonteret computer vil være et let valg at have, men det vil ikke give dig frihed til at træffe din egen beslutning i systemkonfigurationen og kan føles tungere for dine lommer. I denne sammenhæng er nogle af de vigtige aspekter blevet illustreret nedenfor, der gør dit køb bekvemt og giver dig mulighed for at samle det system, du ønsker.

Forbindelse

Udtrykket connectivity refererer til evnen til at forbinde eller forbinde systemer eller applikationsprogrammer sammen. Tilslutning af dit system kan etableres gennem lige kabler, der bruges til at forbinde en computer til hubs eller switches. Forbindelsesenheder, som omfatter: broer, transceivere, trådløst adgangspunkt, gateway og andre.

DVD Blu Ray optagere

Dette er den nyeste teknologi, der giver brugeren mulighed for at nyde ultra HD visning af dine yndlingsfilm, tv serier og meget mere i hjemmet. De viser 1080 high definition videokvalitet og tilbyder en større volumen til opbevaring.

Grafikkort

Disse er installeret i de fleste computerenheder i dag. Hovedformålet med grafikkort er at vise grafiske data af maksimal kvalitet. Grafikkort kaldes også for grafiske adaptere eller grafikkort eller grafikacceleratorer.

HDD harddiske

Dette er simpelthen en datalagringsenhed, der er til stede inde i computeren. En harddisk bruges almindeligvis som computerens primære lagerposition. Dette er en ikke flygtig hardwareenhed, der vil gemme dataene, selvom strømforsyningen er slukket.

Interne pc kabler

Da alle komponenterne i computeren kræver elektrisk strøm, vil de enten få det fra bundkortet eller fra den eksterne strømforsyning. Nogle af eksemplerne på interne kabler inkluderer; Blæserkabel, SATA kabler og SAS kabler.

Bundkort

Dette er hovedkredsløbet på din computer og det største kort, der findes deri. Det anses for at være computerens hovedryg, der binder alle computerkomponenterne sammen på ét sted og gør det muligt for dem at korrespondere med hinanden.

Strømforsyninger

PSU Strømforsyningsenheden til dit computersystem er designet til at levere strøm til alle andre komponenter i computeren. PSU findes enten på bagsiden af din computer eller i bunden af din computerkasse. Nogle af de bedste mærker er Asus , HP , Dell MSI , Gigabyte , Lenovo .

Processorer

CPU Computerens centralenhed er et elektronisk kredsløb, der bruges til at udføre den beregning, der kræves for at køre computeren. Mikroprocessor og CPU er udskiftelige udtryk, men folk refererer normalt kun til CPU eller mikroprocessor som processor.

Køling

Afkøling af din computer er vigtig, da manglende afkøling kan resultere i overophedning af maskinen, hvilket vil påvirke din computers samlede effektivitet. Kølesystemet er en blæser, der er placeret på toppen af computerens CPU. Blæseren vil fungere på en sådan måde, at den fanger varme fra CPU´en og leder den ud fra computeren for at redde den fra at blive overophedet.

Robotik

Robotics er en gren af datalogi, der involverer konstruktionsdesign, funktionalitet og anvendelse af robotter. Formålet med denne exceptionelle teknologi er at hjælpe mennesker med at gøre deres liv bedre og tilbyde dem den form for støtte og assistance, som ingen nogensinde kunne have forestillet sig.

Lyd kort

Funktionen hørbarhed er ikke mulig, medmindre computeren er konfigureret med et lydkort. Det er en hardwarekomponent i en computer og fungerer på en måde, der omdanner de digitale koder til lyd.

SSD harddiske

I modsætning til HDD Hard Disk Drive er SSD Solid State Drive en nyere og den nyeste enhed, der bruges i computere til datalagring. Et solid state drev bruger en flash baseret hukommelse, hvilket gør dem meget hurtigere end en typisk mekanisk harddisk.

Tårnkasser

Tårnbokse er computerkabinettet, der hjælper med at administrere de fleste hardwarekomponenter på din computer i en enkelt boks. De fås normalt i en række designs og størrelser og er lavet af materialer som stål, aluminium og plastik.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk