up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

LG

LG

Alle ( LG )

Mest købte

Se alle produkter flecha

Om LG

LG, forkortet for 'Lucky Goldstar', er en verdensomspændende konglomerat med en rig historie, der strækker sig tilbage til grundlæggelsen i 1947 i Sydkorea. Med en forpligtelse til innovation og et fokus på at forbedre livskvaliteten for forbrugere verden over, er LG blevet et husstandsnavn, der er synonymt med avanceret teknologi og pålidelige produkter. LG's succes kan tilskrives dens dedikation til forskning og udvikling, hvilket har resulteret i utallige patenter og banebrydende teknologier. Virksomheden har konsekvent prioriteret bæredygtighed og har sat sig som mål at reducere sin miljøpåvirkning gennem energieffektive produkter og ansvarlig produktionspraksis. Med en global tilstedeværelse på over 120 lande fortsætter LG med at forme fremtiden for teknologi, med fokus på innovationer, der forenkler og beriger sine kunders liv. Uanset om det revolutionerer måden, vi ser tv på, eller forbedrer vores daglige pligter, forbliver LG et betroet navn inden for forbruger-elektronik, der leverer produkter, der er synonyme med kvalitet, innovation og bekvemmelighed.

LG Innovationer dit livsstil med avanceret teknologi

LG's rejse ind i tv-verden begyndte i begyndelsen af ​​1960'erne. Gennem årene har LG TV konsekvent udfordret grænserne for skærmdiplayteknologi og tilbudt fantastiske OLED- og LED-tv'er, der leverer fantastiske billeder og immersive visningsopplevelser. LG’s indtrængen i køle-teknologien startede også i 1960'erne. I dag fejres LG køleskabe for deres innovative funktioner, såsom InstaView-teknologien, der giver dig mulighed for at se inde uden at åbne døren, og SmartThinQ-forbindelse, der muliggør fjernbetjening og overvågning. LG's ekspertise inden for skærmdiplay-teknologi udvides til computermonitorer. LG LED-monitorer er kendt for deres skarpe billeder og ergonomiske designs, der imødekommer både produktivitets- og underholdningsbehov. Inden for vaskeriområdet har det introduceret avancerede LG vaskemaskine- og tørretumbler kombinationer. Disse apparater har funktioner som TurboWash og Steam Technology, hvilket sikrer effektiv og effektiv rengøring samtidig med at spare tid og energi. Mærkets forpligtelse til bekvemmelighed skinner igennem i deres linje af LG opvaskemaskiner. Disse apparater er designet med avanceret rengøringsteknologi og justerbare stativer til forskellige diske og last. LG's tilstedeværelse i mobilindustrien har været præget af innovation. LG telefoner har vundet en dedikeret følgning for deres elegante designs og avancerede funktioner, herunder højkvalitetskameraer og kraftfulde processorer. For en immersive lydoplevelse er LG soundbars et fremragende valg. De er kendt for deres overlegne lydkvalitet, trådløs forbindelse og kompatibilitet med LG-tv'er, der giver et lydteaterlignende lydoplevelse i dit hjem.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk