up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Logitech Gaming Mus G300S

Logitech Gaming Mus G300S

Logitech Gaming Mus G300S

Logitech Gaming Mus G300S

Logitech Gaming Mus G300S

Logitech Gaming Mus G300S

Logitech Gaming Mus G300S

Logitech Gaming Mus G300S

plus
Logitech

Logitech Gaming Mus G300S

Produktbeskrivelse Logitech Gaming Mus G300S

Funktioner:

9 PROGRAMMERBARE KONTROL:
Opnå fantastiske resultater med standardkonfigurationen lige ud af boksen, eller indstil en knapudløser til handlinger, der typisk kræver grave i menuer. Sæt push-to-talkommunikation i lettere rækkevidde. Midlertidigt nedskift DPI. Tildel en hvilken som helst spilkommando eller multikommando-makro til en af ni programmerbare knapper med Logitech G HUB.

SKULPTET AMBIDEXTROUS FORM:
Alsidigt design i en kompakt form, denne mus er bygget til komfort og holdbarhed. Den afbalancerede form fungerer til både venstre og højre hånd.

PROGRAMMERBAR BELYSNING:
Tildel en unik farve og identitet til hver brugerprofil med op til syv farvevariationer for at vide, hvilke indstillinger der er aktive under spilafspilning.1 Avancerede funktioner kræver Logitech G HUB, der kan downloades på logitechg.com/downloads

PÅ FLY DPI:
På farten giver DPI-skift dig mulighed for at skifte mellem to følsomhedsindstillinger med et klik, fra pixel-præcis 250 DPI-målretning til hurtig 2.500 DPI-bevægelse. Brug G HUB til at tilpasse DPI-indstillingerne, så de passer til din spillestil. Med DPI-cykling kan du også vælge mellem op til fem DPI-indstillinger, mens du er i spil.

1 MILLISECOND RAPPORTSATS:
Vær sikker på, at alle dine kommandoer udføres så hurtigt som muligt. Op til otte gange hurtigere end en standard USB-mus, fanger G300S dine bevægelser så hurtigt som du kan gøre dem.

DURABLE BUILD:
Vores ingeniører tester og vurderer grundlæggende knapper grundigt med 10 millioner klik og fødderne på 250 km. G300S er i stand til at overleve de mest intense gaming-sessioner og fortsætter lige sammen med dig.

SLICK FEET:
Polytetrafluoroethylen (PTFE) fødder med lav friktion eliminerer friktion på næsten enhver overflade til glattere bevægelser, nøjagtige markørbevægelser og forbedret nøjagtighed.

LETT AT BRUGE KONFIGURATIONS SOFTWARE:
Brug den valgfri G HUB til perfekt at konfigurere kommandoer til dine yndlingsspil. Enkle træk og slip-indstillinger giver dig mulighed for at tilpasse knap- og sporingsprofiler. Eller brug forudkonfigurerede tilpasninger med automatisk spildetektion.

PROGRAMMER OM HJEMMELSE:
Når du tager din G300S med dig, følger dine tilpassede indstillinger med. Ved at gemme dine præferencer i onboard-hukommelsen vha. G HUB kan du bruge den på en anden pc uden behov for at installere software eller konfigurere dine indstillinger igen.


Specifikationer:

PAKKET INDHOLD:
G300s Gaming Mus
Bruger dokumentation

FYSISKE SPECIFIKATIONER:
Højde: 115 mm
Bredde: 72 mm
Dybde: 37 mm
Vægt: kun 82 g mus
Kabellængde: 2,10 m

TRACKING:
Opløsning: 200 - 2.500 DPI
Nul udjævning / acceleration / filtrering
Maks. acceleration:> 20 G2Testet på Logitech G240 Gaming Mouse Pad
Maks. hastighed:> 150 IPS3Testet på Logitech G240 Gaming Mouse Pad

BEHANDLING:
USB-dataformat: 16 bit / akse
USB-rapportfrekvens: 1000 Hz (1 ms)
Mikroprocessor: 32 bit ARM

HOLDBARHED:
Hovedknapper: 10 millioner klik
PTFE-fødder:> 250 kilometer

ANDRE FUNKTIONER:
Onboard-hukommelse: 3 profiler
Justerbar 7 farvezone
Ikke flettet kabel

SYSTEMKRAV:
Windows® 7 eller nyere
macOS® 10.11 eller nyere
Chrome OS ™
Internetadgang til Logitech G HUB (valgfrit)
USB-port
Vores Logitech Gaming Mus G300S er med garanti de originale Logitech. Hvis du handler hos elektronik og computere, vil du modtage dine Logitech Gaming Mus G300S, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 55.3522 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Logitech Gaming Mus G300S

Farve
Sort
Produkttype
Mus
Funktioner
Baggrundsbelysning
Med Kabel

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up