up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Logitech Hovedtelefoner H570e Mono

Logitech Hovedtelefoner H570e Mono

Logitech Hovedtelefoner H570e Mono

plus
Logitech

Logitech Hovedtelefoner H570e Mono

Produktbeskrivelse Logitech Hovedtelefoner H570e Mono

For folk, der lever på telefonen, gør et behageligt headset hvert opkald mere produktivt. Logitech H570e-headset er stilfuldt og holdbart og giver komfort dag efter dag. Det er nemt at bruge også: Tilslut det bare til en pc eller Mac® via USB-kablet. H570e inkluderer premium støjdæmpende funktioner til krystalklar lyd til en overkommelig pris.

Nøglefunktioner:

Stor værdi for fantastiske funktioner:

Logitech H570e Headset tilbyder premiumfunktioner til en overkommelig pris. Akustisk ekko-annullering, en støjdæmpende mikrofon og digital signalbehandling (DSP) blokerer for uønsket støj til klare samtaler med stor lydkvalitet.

Komfortabel og langvarig:

Forretningsfolk på telefonen i timevis vil nyde komforten ved dette headset. Stilfuldt, let design og holdbare materialer betyder, at du kan bære H570e hele dagen. Leatherette øre puder, plus polstret hovedbøjle med metalarmering giver styrke og fleksibilitet, med en pasform der føles helt rigtig.

Designet til erhverv:

Certificeringer med førende konferencesoftware sikrer en integreret oplevelse med applikationer som Skype for Business og Cisco Jabber ™. Et fladt, ikke flot kabel tilsluttes USB-porten på en Mac eller PC for plug and play-enkelhed.

Yderligere funktioner:

Forstærket polstret hovedbøjle:

Holdbart og justerbart polstret pandebånd kan bæres behageligt hele dagen, mens metalforstærkning giver styrke, fleksibilitet og "lige den rigtige" pasform.

Støj & ekko-annullering:

Med akustisk ekko-annullering og en støjdæmpende mikrofon er H570e optimeret, så du kan høre og blive hørt, selv i støjende arbejdsområder.

Intet look-inline-kontrol:

Kontroller opkaldet med svar / afslutning, lydstyrke op / ned og slå lydknapper til. Et fladt og fleksibelt kabel modstår floker.

Optimeret til stemme og musik:

En dynamisk equalizer skifter automatisk mellem tale- og musiktilstande og leverer den bedste lydkvalitet for det, brugeren lytter til.

Hør sikkert:

Logitech lydbeskyttelse beskytter mod lyde over 115 dBA for at give enestående lyttekomfort til stemme og musik.

Specifikationer:

Mål:

Højde x Bredde x Dybde:

172 mm x 165 mm x 2,0 in (50 mm)

Vægt: 111 g (stereo)

Vægt: 85 g (Mono)

Systemkrav:

Windows® 7 eller nyere

macOS 10,7 eller højere

Linux®

Én USB 2.0-port

Tekniske specifikationer:

Mikrofon (Tx):

Type: ECM-retning

Frekvensrespons: 100 Hz 18 kHz

Følsomhed: 47 dB + / 3 dB

Forvrængning: <2% @ 1 kHz, 94 dB SPL

Driftsspænding: 1,4 5,0 V DC

Højttalere (Rx):

Frekvensrespons: 31,5 Hz 20 kHz (diffus felt)

Følsomhed: 94 dB ± 3 dB ved 1 KHz, 0,01 m, 0,01 W

Forvrængning: <5% @ 1 kHz, 10 mW, 1 kHz


Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos techinn, din online specialist i elektronik og computere udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Hovedtelefoner og mikrofoner varer fra Logitech. Kig efter elektronik og computere varer, der står under Logitech Hovedtelefoner H570e Mono. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Funktioner Logitech Hovedtelefoner H570e Mono

Farve
Sort
Produkttype
Høretelefoner
Funktioner
Med Kabel

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up