up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

Logitech Tastatur K120

plus
Logitech

Logitech Tastatur K120

Produktbeskrivelse Logitech Tastatur K120

Funktioner:

FØLG GOD TYPNING:

Dine hænder vil nyde den lave profil, hviske stille taster og standardlayout med F-taster i fuld størrelse og nummertastatur.

RUGGED GOOD LOOKS:

Det slanke tastatur er ikke bare slankt - det er hårdt med et spildresistent design, robuste vippeben og holdbare taster.1

LETT GØR DET:

Du tilslutter simpelthen den til en USB-port på din stationære, bærbare eller netbook-computer og begynder at bruge den med det samme.

KOMFORTABEL, STILLE TYPNING:

Du kan nyde en behagelig og stille skriveoplevelse takket være de lave profiltaster, der næppe skaber en lyd og standardlayout med F-taster i fuld størrelse og nummertastatur.

SPILL RESISTANT DESIGN1:

Væske dræner ud af tastaturet, så du ikke behøver at bekymre dig om at ødelægge din investering med utilsigtet spild.

Tynd profil:

Tastaturet har en tynd profil, der tilføjer et elegant look til dit skrivebord, mens du holder dine hænder i en mere behagelig, neutral position.

DURABLE TAST:

Tasterne kan vare op til 10 millioner tastetryk, så du kan fortsætte med at skrive længe efter at mange tastaturer har kaldt det afsluttet.2

STURDY, JUSTERBARE VENDELBENE:

Du kan udvide de robuste foldeben for at øge tastaturets hældning med 8 grader for at imødekomme dine personlige ergonomiske behov.

PLUG OG SPIL USB-TILSLUTNING:

Opsætningen er enkel - du bare tilslutter den til en USB-port på din stationære, bærbare eller netbook-computer og begynder at bruge den lige ud af boksen.

LETT at læse nøgler:

De dristige, lyse hvide tegn gør tasterne lettere at læse - perfekte til dem med mindre end perfekt syn. De er også mindre tilbøjelige til at slidte af.

LOGITECH-PÅLIDELIGHED:

Du får den høje kvalitet og pålidelighed, der er gjort Logitech til den globale leder inden for tastaturer og mus til en pris, du har råd til - plus en 3 års garanti.

KURVET Rumstang:

Det holder dine hænder i en mere naturlig position, så du kan indtaste større komfort.

Specifikationer:

SYSTEMKRAV:

Windows-baseret computer

Windows® XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

USB-port

Linux®:

Linux-kerne 2.6+

USB-port

PAKKET INDHOLD:

Tastatur

Brugerdokumentation


Velkommen til vores Logitech Tastatur K120, speciale tilbud! Har du brug for techinn, eller have nye elektronik og computere udstyr. techinn er en online butik der kun arbejder med de bedste nationale og internationale mærker, som Logitech og derved får det bedste ud af livet. Kig efter dine nye Periferiudstyr.

Funktioner Logitech Tastatur K120

Farve
Sort
Produkttype
Tastaturer
Funktioner
Med Kabel
Keyboard sprog
Fransk

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up