up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Logitech Trådløs Mus G Pro

Logitech Trådløs Mus G Pro

Logitech Trådløs Mus G Pro

Logitech Trådløs Mus G Pro

Logitech Trådløs Mus G Pro

Logitech Trådløs Mus G Pro

plus
Logitech

Logitech Trådløs Mus G Pro

Produktbeskrivelse Logitech Trådløs Mus G Pro

Designet med fordele, konstrueret til at vinde:
PRO Wireless var designet til at være den ultimative spillemus til esports-fagfolk. I løbet af en periode på 2 år samarbejdede Logitech G med mere end 50 professionelle spillere for at finde den perfekte form, vægt og fornemmelse kombineret med vores LIGHTSPEED trådløse og HERO 16k sensorteknologi. Resultatet er en spillemus med enestående ydeevne og præcision, hvilket giver dig de værktøjer og selvtillid, der er nødvendig for at vinde.

1 Ms:
Trådløs lyshastighed

Hero 16k:
Vores mest nøjagtige sensor

80 G:
Ultra letvægt

Vores mest nøjagtige gaming-sensor:
Da esports-fagfolk stræber efter stadig større hastighed og nøjagtighed, gør Logitech G. det også. Med opfindelsen af HERO 16K, den næste generationssensor, har verden nu en ny leder. For PRO Wireless er HERO 16K optimeret til at spore sindssyge flicks i hastigheder over 400 IPS uden at dreje ud. HERO 16K leverer topydelse ved enhver følsomhed med nul udjævning, acceleration eller filtrering fra 100 til 16.000 DPI. HERO 16K bruger også 10 gange mindre strøm end forgængere, ligesom PMW3366, hvilket muliggør et lettere batteri og længere batterilevetid. Fordele kræver det bedste, og det er HERO 16K.

Lightspeed Wireless:
For fordele er det vigtigt at skære ledningen. Trådtræk producerer friktion og distraktion, som er uacceptabel i professionelle esports. Denne innovative trådløse teknologi fra ende til ende overvinder begrænsningerne i latens, tilslutningsmuligheder og strøm til at give en ensartet, forsinkelsesfri, 1 ms rapporthastighedstilslutning - uden en tråd.

Ultra letvægt:
Det seneste endoskeleton design fra Logitech G opnår en uvirkelig 80 gram vægt. Den utroligt tynde ydre skal, så tynd som 1 mm, bruger et innovativt ladderchassis-design til turneringsklar styrke og strukturel støtte.
Det avancerede LiPo-batteri er utroligt langvarigt og let uden problemer, bekymringsfrit trådløst spil. Oplad inden en turnering, og du kan glemme alt om batteriet, mens du konkurrerer.

4 8 programmerbare knapper:
Fjernelige venstre og højre sideknapper gør PRO Wireless til virkelig ambidextrous, og lad professionelle bestemme, hvor mange sideknapper de vil have - fra nul til fire. DPI-knappen1Logitech G HUB-software er påkrævet for at omprogrammere DPI-knap og vil være tilgængelig fra 9/3/2018 er placeret på undersiden af musen for at fjerne utilsigtede DPI-skift i spillet. Logitech G PRO Wireless Gaming Mouse kan bruges ud af boksen med forudindstillede knapindstillinger eller kan konfigureres fuldt ud til dine brugerdefinerede præferencer ved hjælp af Logitech G HUB.

Lightsync Rgb:
PRO Wireless leveres komplet med ~ 16,8M farvetilpasning2 Avancerede funktioner kræver Logitech G HUB, der kan downloades på logitechG.com/downloads, der er perfekt til at repræsentere dine teamfarver, tilpasse din opsætning eller synkronisere med andre G-produkter. LIGHTSYNC har også spildrevne lyseffekter, der reagerer på i spilhandling, lydvisualisering, skærmfarveudtagning og mere. Programmer det hele med G HUB.

Onboard Memory:
Med en onboard-hukommelse kan du bruge G HUB til at gemme dine præferencer direkte på musen til hurtig og nem anvendelse på turneringssystemer. Dine musindstillinger forbliver konsistente fra hjem til fase. Spring over installation af tilpasset software eller omkonfigurering af dine indstillinger. Gå direkte til spillet.

Mekanisk knapspændingssystem:
PRO Wireless er udstyret med den nyeste primære knapteknik. Ved hjælp af en metalfjeder til spænding adskilte venstre og højre knap tastaturer er kørselsafstanden og aktiveringskraften (krævet kraft for at klikke) blevet reduceret og forfinet. Resultatet er en utrolig nøjagtig, konsistent og stram følelse for hvert klik.

Varig præstation:
PRO Wireless er bygget på over 35 års Logitech-ekspertise inden for konstruktion, bygning, test af mus og er designet til at modstå pro esports-spillere under træning og turneringer. Overfladen på PRO er belagt for holdbarhed og greb. Fødderne testes for at fungere i over 250 km brug. Venstre og højre knapper overstiger 50 millioner klik, svarende til træning 10 timer hver dag i fem år.

Pro Series:
PRO Series gear er specialbygget til professionelt spil. Den mest avancerede teknologi og de højeste ydelsesspecifikationer - designet i samarbejde med professionelle spillere over hele verden - leverer den præcision, hastighed og udholdenhed, der kræves for at vinde. Alt, hvad professionelle har brug for. Intet de ikke.


Specifikationer:

I kassen:
PRO Wireless Gaming Mouse
LIGHTSPEED ™ USB-modtager
USB-opladning / datakabel
Valgfri modtagerudvidelsesadapter
Valgfri sideknapper (2x venstre, 2x højre)
Valgfri knapdæksler (2x venstre, 2x højre)
Bruger dokumentation

80 G:
Ultra letvægt

16.000:
Max Dpi

1 Ms:
Rapportfrekvens

Nul:
Smoothing / Acceleration / filtrering

Fysiske specifikationer:
Højde: 125,0 mm
Bredde: 63,5 mm
Dybde: 40,0 mm
Vægt: 80 g
Kabellængde: 1,80 m

Sporing:
Sensor: HERO ™
Opløsning: 100 - 16.000 DPI
Nul udjævning / acceleration / filtrering
Maks. acceleration:> 40G 3Testet på Logitech G240 Gaming Mouse Pad
Maks. hastighed:> 400 IPS 4Testet på Logitech G240 Gaming Mouse Pad

lydhørhed:
USB-dataformat: 16 bit / akse
USB-rapportfrekvens: 1000 Hz (1 ms)
Trådløs teknologi: LIGHTSPEED Trådløs
Mikroprocessor: 32 bit ARM

Batteri liv:
Standardbelysning: 48 timer
Ingen belysning: 60 timer

Andre funktioner:
POWERPLAY-kompatibel
Onboard-hukommelse: 5 profiler
LIGHTSYNC RGB: 1 zone
Mekanisk knapspændingssystem

Krav:
Windows® 7 eller nyere
macOS 10.11 eller nyere
Chrome OS ™
USB-port
Internetadgang til Logitech G HUB (valgfrit)
Er du på udkig efter Logitech Trådløs Mus G Pro? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Muse og keyboards i vores online elektronik og computere butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste elektronik og computere produkter, lige de techinn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Periferiudstyr udsalg.

Funktioner Logitech Trådløs Mus G Pro

Farve
Sort
Produkttype
Mus
Funktioner
Baggrundsbelysning
Trådløse

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up