up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

plus
Microsoft

Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Produktbeskrivelse Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Perfekt bærbar — og prisvindende — Touch-teknologi:
Arc ™ Touch Mouse er stilfuld og iøjnefaldende og er mere end en smuk enhed. Det er pålidelig trådløs frihed plus Microsoft touch-teknologi, mens du er på farten. Brug det næsten overalt, selv på en ru træoverflade eller tæppe takket være BlueTrack Technology1. Desuden kan du bevare trådløs kontrol af din computer op til 5 meter væk.
Bøj den til brug, flad til opbevaring:
Arc ™ Touch Muss innovative design giver mulighed for hurtig brug og opbevaring. Bøj det komfortabelt for at komme i gang. Skub derefter fingeren glat op eller ned på berøringsstrimlen. Når du er færdig, skal du holde den lille transceiver tilsluttet computerens USB-port, eller sæt den magnetisk på undersiden af musen. Flad derefter Arc ™ Touch Mouse for at slukke den, og skub den lige så let som i en mobiltelefon i lommen eller tasken.
Præcis lodret rulle efter følelse, ikke hjul:
Berøringsstrimlen på Arc ™ Touch Mouse reagerer præcist på hastigheden på din fingerbevægelse ved hjælp af Haptic feedback (lysvibration, der signalerer rullehastighed) til at scanne gennem dokumenter eller websider så hurtigt - eller så forsigtigt - efter behov, fuldstændigt ved at føle .
Specifikationer:
Fleksibelt design:
Kurve for komfort, flad at pakke. En perfekt pasform til din hånd og din mobile livsstil.
Tænd og sluk:
Kurve for at tænde. Flad for at slukke. Ingen knap til at skifte. Et grønt lys blinker for at vise, at batteriet fungerer, og slukkes derefter for at spare på batteriets levetid.
Tryk for at rulle:
Klik. Tap. Flick. Styring. Børst hurtigt op eller ned med fingeren for at flippe ind i hyperfast lodret rulle for at få en jævn, intuitiv navigation. Rul langsomt med en blid stryg eller hurtigt med en fingerspids, og tryk så på for at stoppe.
BlueTrack Technology®:
Udnyt BlueTrack-teknologien, der kombinerer kraften i det optiske med nøjagtigheden af laser til bemærkelsesværdig sporing på stort set enhver overflade.1
Plug and go nano-transceiver:
Lad Nano Transceiver (USB) være tilsluttet, når du er på farten, eller læg den magnetisk i musen.
Mål:
Længde: 5,14 '' / 130,6 mm
Bredde: 2.28´´ / 58mm
Designet til komfort - i begge hænder:
Overlegen komfort, der er designet til at passe til din højre eller venstre hånd.
Op til 6 måneders batterilevetid:
Brug musen i op til seks måneder uden at skulle skifte batteri. Batteristatusindikator fortæller dig, når batteristrømmen er lav.
Pålidelig trådløs 2,4 GHz:
Nyd den trådløse teknologi på 2,4 gigahertz (GHz), der leverer en pålidelig forbindelse med op til en rækkevidde på 5 meter uden stort set ingen interferens.


Lige nu har vi tilbud på Microsoft Trådløs Mus Arc Touch. Kig ind i vores online elektronik og computere butik, hos techinn har vi de bedste varer, så du får det bedste ud af din træning, med det bedste elektronik og computere udstyr. Vi har også varer som elektronik og computere, og alt det gode fra Microsoft, til de bedste priser.

Funktioner Microsoft Trådløs Mus Arc Touch

Farve
Sort
Produkttype
Mus
Funktioner
Trådløse

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up