up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Minibatt Powercase For iPhone 6

Minibatt Powercase For iPhone 6

Minibatt Powercase For iPhone 6

plus
Minibatt

Minibatt Powercase For iPhone 6

Produktbeskrivelse Minibatt Powercase For iPhone 6

Trådløs modtagerdæksel

Tillader, at din smartphone accepterer opladningsteknologier Trådløs Qi og PMA med DUAL trådløs modtagertaske.


Hos techinn, kan du se alle egenskaber på Minibatt Powercase For iPhone 6. I vores elektronik og computere butik, har vi mange størrelser i Minibatt Powercase For iPhone 6. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Minibatt Powercase For iPhone 6, andre tilbud på andet elektronik og computere udstyr.

Funktioner Minibatt Powercase For iPhone 6

Farve
Sort
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Battery Case

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up