up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Minibatt Powercase For iPhone 7

Minibatt Powercase For iPhone 7

Minibatt Powercase For iPhone 7

plus
Minibatt

Minibatt Powercase For iPhone 7

Produktbeskrivelse Minibatt Powercase For iPhone 7

Trådløs modtagerdæksel

Tillader, at din smartphone accepterer opladningsteknologier Trådløs Qi og PMA med DUAL trådløs modtagertaske.


Udforsk alle Telefoni varer, som du kan finde hos techinn, det kunne være Minibatt Powercase For iPhone 7. køb dine nu Minibatt Powercase For iPhone 7 og spar penge på Cases og mobiltasker produkter. Udover den gode kvalitet der altid er forbundet med Minibatt, du vil blive glad for dit køb. Ved du at vi har Minibatt Powercase For iPhone 7. Hos elektronik og computere? Tak til techinn, du kan nu se et kæmpe udvalg af Telefoni, til alt tænkelig sport.

Funktioner Minibatt Powercase For iPhone 7

Farve
Sort
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Battery Case

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up