up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´

Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´

Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´

Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´

plus
Mobilis

Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´

Produktbeskrivelse Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´

ACTIV-beskyttelsesetui, designet og produceret af MOBILIS®, beskytter fuldt ud din konvertible bærbare / tablet Surface Pro 7,6,2017 eller din Surface Pro 4. Denne forstærkede taske er udstyret med en klap for at beskytte din skærm. Dette konverteres til et stativ for at gøre din enhed ekstremt nem at bruge. ACTIV-sagen kan modstå mere end 50 dråber fra en højde på 1,2 m og har opnået IK08-standard med hensyn til stødmodstand. Derudover giver det dit IT-udstyr forstærket beskyttelse takket være to patenterede systemer og en TFP-komposit, der kan absorbere stød og modstå slag. Til sidst er den elastiske rem, skulderremmen og stylusholderen tilbehør, der er designet til at give maksimal komfort og perfekt ergonomi, når du bruger din enhed. De dedikerede ACTIV-sager er perfekte til semi-mobil brug på stedet eller endda på kontoret.

Produkt med et overblik:

Dedikeret og forstærket folio beskyttelsesetui

Til semi-mobil brug på stedet eller på kontoret

Dråbestandig: 2x større end militærstandarden MIL STD 810G; i stand til at modstå 50 dråber fra en højde på 1,2 m

Forstærket beskyttelse: 2 patenterede systemer til at absorbere stød (Perimetric Bumper and Shock Wave Absorber) og brug af TFP 4.0 anti-stødkomposit

Pude chok; absorbere stødbølger og modstår påvirkninger IK08-standarden

Vandtæt materiale

Klap med stativfunktion

Elastisk rem for at lukke klaffen

Skulderrem medfølger til at bære din enhed eller til at skrive mens du står

Fastgørelsesringe til skulderrem: flettet nylon modstandsdygtig over for en 15 kg trækkraft pr. Ring

Elastisk håndrem

Stylus holder

Microsoft Type Cover-kompatibelt tastatur

Adgang til alle havne og funktionaliteter

Specifikationer:

Vægt på det emballerede produkt (kg): 0,596


Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´ findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online elektronik og computere butikken, Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´ lignende produkter. Vores udvalg i Covers produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Mobilis Activ For Surface Pro 6 12.3´´

Farve
Sort
Kompatibilitet
Surface
Type af dækning
Betræk med dobbeltsidet

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up