up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

plus
Mobilis

Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Produktbeskrivelse Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Den ultralette og tynde U.FIX-bagdæksel er designet til at være let og enkelt at bruge til alle monteringer fra U.FIX-serien. Med det indbyggede SecureLock-system, der er kompatibelt med QuickLock, kan du direkte montere på et øjeblik din taske på det montering, du vil bruge: RUN KIT, BIKE KIT, HOME KIT, WATER KIT ... for at kontrollere dine yndlingsapplikationer. Med dens dobbelte magnetiske og mekaniske handling garanterer det innovative SecureLock-system, at din smartphone er perfekt sikret på sin holder, hvad enten det er vandret eller lodret. Denne bagcover er også en effektiv løsning mod påvirkninger og ridser i hverdagen. Det installeres og fjernes let og passer perfekt til formen på din enhed. Dens præcise udskæringer giver adgang til alle knapper, stik og til kameraet.

Funktioner:

Skræddersyet sag

Kompatibel med alle U.FIX-indehavere

Dedikeret beskyttelsesetui

Slank design

Integreret kasse: Mekanisk og magnetisk SecureLock-system

Kompatibel med alle U.FIX monteringsbeslag

Adgang til alle havne og alle funktionaliteter

Specifikationer:

Vægt af det emballerede produkt (kg): 0,056


Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case er det perfekte udstyr, for at nå dine elektronik og computere mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Cases og mobiltasker og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Telefoni varer er på tilbud. Find dem i techinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Mobilis, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Mobilis IPhone 6/6S/7/8 U Fix Case

Farve
Sort
Kompatibilitet
Iphone
Type af dækning
Sag

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up