up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

plus
Mobilis

Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Produktbeskrivelse Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Hærdet RESIST-beskyttelseskuffer er specifikt designet til at modstå tunge brug i marken. De kan modstå 1000 dråber fra en højde på 1,20 m, dvs. 30 gange højere end kravene i den militære standard MIL STD 810G.

RESIST PACK-sager har en gripestrop, nakkestrop og stylusholder. De er brugervenlige og lette at transportere, hvilket sikrer, at tablettene kan bruges under alle forhold: mens du er på farten, på et møde og endda mens du står op i et fjendtligt miljø.


Perimetrisk kofanger:
Dobbelt integrerede kofangere på de 4 sider af enheden absorberer sideværts og hjørnestød både ovenfra og nedenunder.

Eksklusivt Anti Shock Complex:
Stive øvre og nedre sektioner af sagen foret med TFP 4.0 *.

4 Stødbølger:
Disse TFP 4.0 * puder er justerbare i højde og densitet til pude og absorberchocks og vibrationer proportionalt med deres intensitet. Deres specifikke form er designet til at lette spredning af slagkraften.

Den nye generation af MOBILIS® eksklusivt anti-shock materiale:
Specielt fremstillet til at dæmpe stød, selv den mest voldelige. Den absorberer øjeblikkeligt op til 90% af slagkraften og spreder den derefter. Således overføres ingen chokbølge til din enhed. Denne nye TFP 4.0-generation er forstærket med flere mikroceller for at være mere effektiv til gentagen slagabsorption.


Funktioner:

Landskabslayout
Portrætlayout
Til transport
Til at skrive i stående position


Specifikationer:

Vægt: 198 g
Mål: 259 x 188 x 19 mm
Emballagevægt: 332 g
Pakket produktmål: 284 x 215 x 43 mm
SPCB-mængde: 10
PCB-mængde: 20
Hvis du vil lære mere omkring Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´, eller andre varer fra Mobilis i Tablets-ereaders kategorien af techinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine elektronik og computere aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Covers kollektioner, du kan vælge elektronik og computere fra Mobilis, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Mobilis Resist Pack Galaxy Tab S2 9.7´´

Farve
Sort
Kompatibilitet
Samsung
Type af dækning
Resistente

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up