up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Motorola

Motorola

Alle ( Motorola )

Om Motorola

Motorola er et globalt anerkendt mærke, der har spillet en afgørende rolle i udviklingen af ​​kommunikationsteknologi i næsten et århundrede. Grundlagt i 1928 af Paul Galvin og Joseph Galvin i Chicago, Illinois, Motorola startede som en lille producent af bilradioer. Gennem årtierne er virksomheden vokset til en teknologisk gigant, der har udviklet gennembrud inden for telekommunikation, elektronik og mobile enheder. I dag fortsætter Motorola med at stå i spidsen for innovation, og tilbyder et bredt udvalg af produkter, der forbinder mennesker over hele verden. Motorolas rige historie og løbende engagement i innovation har gjort det til et anerkendt navn i verden af ​​kommunikation og teknologi. Fra at have udviklet pionerarbejde med bilradioer til at producere ikoniske mobiltelefoner og udvide til smartphones, hovedtelefoner, walkie-talkies og smartwatches, Motorola fortsætter med at forbinde mennesker og forbedre deres liv med pålidelige og moderne produkter. Uanset om det er at holde kontakten, fange minder eller underholde sig på farten, Motorola forbliver et mærke, der er synonymt med forbindelse og innovation.

En arv af innovation og forbindelse

Motorolas arv begyndte med radioer, og den strækker sig til telekommunikationsenheder som mobiltelefoner. I dag er Motorola-telefoner kendt for deres holdbarhed, overkommelighed og brugervenlige funktioner, der appellerer til et bredt spektrum af kunder. I det moderne æra er Motorola synonymt med smartphones. Deres sortiment af Android-drevne smartphones omfatter muligheder til enhver budget og præference. Motorola-smartphones fejres for deres rene brugergrænseflader, lange batterilevetid og innovative funktioner som Moto Mods-systemet, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres telefoner med yderligere funktionalitet. Motorola tilbyder en linje af hovedtelefoner designet til at supplere din mobile oplevelse. Disse hovedtelefoner er lavet med kvalitetslyd og komfort i tankerne. Uanset om du foretrækker kablede eller trådløse muligheder, Motorola-hovedtelefoner leverer klar lyd til musik, opkald og underholdning på farten. Motorolas historie med at levere pålidelige kommunikationsløsninger strækker sig også til deres walkie-talkies. Disse enheder bruges i forskellige brancher, herunder offentlig sikkerhed, konstruktion og udendørs aktiviteter. Motorola walkie-talkies er kendt for deres robusthed, lange rækkevidde og avancerede funktioner, der sikrer klare og pålidelige kommunikation i udfordrende miljøer.
Motorolas Edge-serie repræsenterer mærkets engagement i at skubbe grænserne for smartphone-teknologi. Motorola Edge-serien viser mærkets dedikation til innovation og moderne design. Motorola-smartwatches er designet til at supplere din tilsluttede livsstil. De integrerer problemfrit med din smartphone, hvilket giver dig mulighed for at modtage meddelelser, spore fitness og få adgang til apps direkte fra din håndled. Motorola-smartwatches er kendt for deres elegante design og intuitive brugergrænseflader, hvilket gør dem til en stilfuld og praktisk tilføjelse til dit hverdagsliv.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk